Usi termopan

Usi termopan

usi termopan

Implementari realizate pe mai multe site-uri in care se poate realiza un calcul preturi usi termopan in timp REAL:

www.termopane.org

www.geamuri-termopane.net

www.geamuri-termopane.com

 

Prin accesarea siteurilor de mai sus puteti obtine oferte online (instant) de preturi termopane.

Usi termopan

geamuri termopan preturiPot exista mai multe modele usi termopan realizate din tamplarie pvc. O prima clasificare ar fi in functie de destinatia usilor termopan; pot exista usi termopan interior ce au rolul de a separa camere diferite dintr-un apartament, casa sau vila si usi termopan exterior ce trebuie sa aiba in plus si rol de protectie fiind confectionate din profile pvc de o grosime mare. Acestea din urma pot avea avea si rol decorativ, existand o mare diversitate de modele usi termopan exterior. O alta diferenta majora este ca pentru usi exterior termopan necesara o clanta cu incuietoare (broasca) pe cand pentru usi interior termopan este suficienta doar o clanta cu maner.

Un caz aparte il reprezinta acela in care se folosesc usi termopane pentru balcon unde ele sunt, de fapt, niste ferestre pvc cu geamuri termopan mai mari si la care se utilizeaza un maner cu cremon (usa se poate deschide doar din interior: clanta + bila).

Pentru a calcula preturi usi termopane cat mai exact trebuie sa tinem seama de:
- producatorul profilelor pvc din care sunt confectionate usile termopane: sunt recomandate profilele pvc produse de firmele germane Rehau, Gealan, Veka, Trocal.
- destinatia usilor: usi termopan interior, usi termopan exterior, usi de balcon sau usi cu trafic intens
- culoarea profilului tamplariei pvc a usilor termopan
- numarul de deschideri: usa termopan simpla sau dubla (daca latimea usii termopan este mai mare de un metru atunci se recomanda usa dubla)
- tipul geamului termopan: low-e (foarte bun izolator termic), geam termopan clar float, reflexiv, mat etc.
- design usi termopan preturi cu circa 20-40% mai mari, in general exista o mai mare varietate de modele usi termopan exterior
- tipul usilor: usi pvc cu balamale sau usi glisante termopan

Click aici pentru Versiune Demontrativa online